Diensten

Our Services

Just Say the Word, We Can Do it all!

the ultimate roadmap to succes

digital agency

Your Partner in Online Growth.

Facebook & Instagram Ads

De meest succesvolle manier om lead te genereren voor uw bedrijf. Crucial Media neemt dit volledig uit handen en voorziet uw bedrijf op automatische piloot van hoge kwaliteit leads.


Web-development

Heeft uw bedrijf nog geen website of is uw bedrijf toe aan een nieuwe website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden en u de gewenste website bezorgen tegen scherpe prijzen.

PPC

Search engine advertising kan worden gebruikt om nieuwe klanten te verwerven die doelgericht zoeken naar uw service en/of markt. Wij kunnen deze klanten naar u toe verwijzen met het inzetten van Pay-Per-Click campagnes.

Hoe gaan wij te werk?

Door het gebruiken van onze marketing strategien helpen wij u met het verkrijgen van meer leads, klanten en omzet.

Kennismaking

In een kennismakingsgesprek bekijken leren we elkaar wat beter kennen zodat we optimaal van de samenwerking kunnen profiteren.

Strategiebespreking

Tijdens de strategiebespreking gaan we bekijken wat de beste strategie is voor uw bedrijf om de beste resultaten te behalen.

Voorstel

Na de strategiebepaling krijgt u van ons een voorstel met een plan van aanpak.

Let's go!

Als beide partijen akkoord gaan, willen we zo snel mogelijk beginnen om uw bedrijf naar een hoger niveau te helpen!

Plan een gratis strategiegesprek in;

Website development

Rise to the top

Website laten maken?

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe website of heeft u persoonlijk een nieuwe website nodig? Bij Crucial Media bent u aan het juist adres. Wij kunnen u voorzien van een website naar u wensen tegen scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden,.

count on us

Webhosting en onderhoud

Wie bieden ook een hosting + email service aan waardoor uw site altijd online zal zijn en u zelf niks hoeft te regelen zodat u zich kan focussen op de andere taken binnen uw onderneming. 

Veelgestelde vragen

Dat hangt compleet af van de wensen en doelstellingen van uw bedrijf, door een strategiegesprek in te plannen kunnen we voor u kijken wat de beste oplossing is voor de beste resultaten. Plan HIER een gratis strategiegesprek in.

Nee, zeker niet. Dit hangt compleet af van uw niche en doelstellingen. Dit ligt voor elke sector en land anders. Met betrekking tot Nederland, zijn Facebook, Instagram en Google de meest voor de hand liggende opties.

Ja dat kunnen wij, doordat wij vaak direct kunnen starten met het adverteren kunnen wij direct zien in hoeverre we de omzet en/of het aantal leads van uw bedrijf vergrootten, het voordeel van online adverteren is dat het makkelijk meetbaar is.

Voor ondernemers die nog geen verstand van Social Media adverteren of dit graag uitbesteden, raad ik aan een gratis strategiegesprek in te plannen om te kijken voor een op maat gemaakt marketing plan om voor uw bedrijf te beste resultaten te behalen. 

Als u een nieuwe website nodig heeft of u wilt een aanpassing aan uw huidige website, raad ik u altijd aan om contact met ons op te nemen om wat meer info te krijgen over wat u precies wilt op uw nieuwe website. Neem contact met ons op via de contact pagina.